Welkom

Welkom op de site van Giesen Metaalbewerking, uw betrouwbare en professionele partner bij het vervaardigen van al uw opdrachten op metaalgebied en voor het uitvoeren van uw constructiewerkzaamheden. Met een jarenlange ervaring binnen de las- en constructiewereld, een uitgebreid machinepark en vooral met een gezonde dosis nuchterheid is Giesen Metaalbewerking al tijden partner van onder meer interieur- en hekwerkbedrijven en diverse andere lokale klanten.

Klik hier voor de dienstenpagina.
Klik hier om terug te gaan naar de homepage.
Klik hier voor de productenpagina.
Klik hier voor de contactpagina.
Klik hier om terug te gaan naar het startvenster.
ButLineGiesen1
ButLineGiesen1

Wij vervaardigen producten exact volgens uw specifieke wensen, precies zoals u het verwachten mag. Omdat we stevig met de voeten in de “Nuenense klei” staan, vindt u bij Giesen Metaalbewerking een gezonde dosis nuchterheid en vooral ook realiteit. U krijgt wat u vraagt.

Naast producent van (half)fabricaten, kan Giesen Metaalbewerking ook een partner voor u zijn bij het ontwerpen en ontwikkelen van uw product. Door onze ervaring weten we als geen ander hoe men op een kostenefficiŽnte manier een geschikt product kan bedenken en fabriceren.


Bent u dus op zoek naar een goede en betrouwbare partner, neem dan eens contact met ons op.

Privacy               Disclaimer             Leveringsvoorwaarden

ButLineGiesen1
ButLineGiesen1